EXCLUSIV/Slobozia: „Nu am vorbit nimic cu Steaua, sunt jucătorul Unirii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea că Marius Bilașco a semnat cu Steaua a ținut capul de afiș al principalelor publicații de sport din România. Contactat telefonic de „Adevărul de Seară“ Slobozia acesta a infirmat, categoric, că ar fi bătut palma cu echipa din Ghencea.

Deși mai multe voci îl dădeau drept sigur sub comanda lui Ilie Dumitrescu, atacantul Unirii Urziceni spune că deocamdată se antrenează pentru meciul cu Hajduk Split. „Nu m-am întâlnit cu nimeni din conducerea Stelei și nu am perfectat nimic. Știu de interesul Stelei pentru mine, de la impresarul meu, Victor Becali, nimic mai mult. Prioritatea mea, în acest moment, este meciul din Europa League“, declară Marius Bilașco.

„Mă tentează oferta Stelei

Într-o altă ordine de idei, golgheterul Urziceniului confirmă faptul că situația de la Unirea este una delicată și că este onorat de interesul Stelei. „Aș fi ipocrit să nu zic că mă tentează oferta Stelei. Situația de la Unirea este una destul de grea, în acest moment, care mă face să mă gândesc la ofertele pe care le am. Ce va fi vom vedea în cursul acestei săptămâni, cel mai probabil după meciul cu Hajduk“, declară atacantul.

Pe lângă Marius Bilașco, Steaua mai este interesată și de alți doi jucători de la Unirea. Este vorba de fundașul George Galamaz și mijlocașul Pablo Brandan.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite