Slobozia: Nouă persoane au fost arestate în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte dintre acestea au fost săltate de oamenii legii după ce au fost prinse că au furat o jumătate de tonă de porumb de pe raza localităţii Borduşani.

Conform poliţiştilor, persoanele identificate, cinci bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 23 şi 63 de ani, din localitatea Borduşani, au sustras, cu ajutorul a patru atelaje hipo, nu mai puţin de 500 de kilograme de porumb dintr-o cultură de cereale aparţinând unei societăţi comerciale cu punctul de lucru în comuna Borduşani. Poliţiştii au reuşit recuperarea întregii cantităţi de cereale, care, ulterior, a fost predată societăţii prejudiciate. Pe numele celor şapte persoane, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Tot ieri, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea a doi tineri în vârstă de 20 de ani, suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi violare de domiciliu. Cei doi sunt acuzaţi că, la finele lunii octombrie, au sustras din incinta unei societăţi comerciale din comuna Miloşeşti suma de 500 lei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite