Slobozia: Nopţi albe în cluburile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrecăreții sunt așteptați în cluburile din Slobozia
Petrecăreții sunt așteptați în cluburile din Slobozia

În acest week-end, tinerii dornici de distracţie vor avea parte de petreceri de pomină. Mai mult, ei se vor întâlni chiar şi cu Moş Nicolae.

Muzica bună, fetele frumoase şi băutura gratis vor fi ingredientele ideale ale reţetelor pe care le vor pune în practică pub-urile din oraş. Reprezentantele sexului frumos vor fi din nou la înălţime, în unele cluburi având intrarea liberă.

Moş Nicolae vine în club
Sâmbătă seara, tinerii din Slobozia au şansa să se distreze în clubul Paprika alături de Moş Nicolae. Moşneagul a decis că n-ar strica să se simtă bine alături de oamenii hotărâţi să petreacă până în zorii zilei. Îşi va lua cu el chiar şi desaga încărcată de cadouri. Din sacul său gigantic, Moşul va scoate o sumedenie de surprize pentru petrecăreţi. 

În boxe, va răsuna toată noaptea cea mai bună muzică de club. Atmosfera va fi întreţinută  de către rezidentul clubului, DJ Mugur, care va sta lipit de platane. Cei care îşi vor pierde răsuflarea îşi vor putea stinge setea cu băutură. Mai mult, tinerii care vor renunţa la haine în favoarea costumului de moş au din partea casei intrarea gratuită.

Party cu Christian Lepah
Îndrăgostit de Bărăgan, DJ-ul Christian Lepah revine la Slobozia şi le aduce petrecăreţilor muzica sa. Locul în care entertenier-ul va încinge şi de această dată platanele este pub-ul Hambar.  Cunoscut în multe din cluburile de profil din ţară, el va readuce, sâmbătă, la Slobozia reţeta ideală în materie de muzică house.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite