Slobozia: Noi vouchere pentru Rabla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de rable din judeţ îşi aşteaptă rândul la Remat pentru a fi casate.

O serie suplimentară de vouchere va ajunge mâine, la Slobozia, iar oamenii aşteaptă deja cu sufletul la gură distribuirea acestora în teritoriu.

Veşti bune pentru şoferii ialomiţeni supăraţi că nu au mai prins tichete pentru a-şi casa rabla. „Aştept să vină voucherele şi îmi casez şi eu Dacia. Am mai luat un tichet de la cineva, iar acum trebuie să ma hotărăsc asupra maşinii pe care urmează să o conduc de acum încolo“, spune Nicolae Pandele, un şofer instalator în vârstă de 35 de ani.

Reprezentanţii centrelor de colectare spun că ar avea nevoie de cel puţin 400 de vouchere pentru a onora listele de aşteptare ale ialomiţenilor care vor să-şi cumpere o maşină nouă.

Peste 1.200 de autoturisme, casate deja

Cei patru colectori autorizaţi din judeţul nostru care participă  la programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional au casat până în prezent peste 1.200 de autoturisme vechi.  „Dacă ar mai fi încă 1.200 de tichete, sunt convins că le-am epuiza în prima săptămână. E mult până se duce vestea că au venit din nou vouchere, pentru că rable găseşti pe toate drumurile“, a declarat Clementin Gogoţ, reprezentantul centrului de casare din comuna Gheorghe Doja.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite