Slobozia: Poliția a efectuat noi descinderi în forţă la domiciliile traficanţilor de minori din Ţăndărei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficanţii din Ţăndărei au intrat din nou în vizorul Poliţiei
Traficanţii din Ţăndărei au intrat din nou în vizorul Poliţiei

Peste 50 de poliţişti ialomiţeni, împreună cu nouă ofiţeri britanici din cadrul Metropolitan Police, au descins ieri, în forţă, la domiciliile traficanţilor de minori din Ţăndărei.

Locaţiile alese au fost domiciliile lui Constantin Radu, din Ţăndărei, zis şi Titi aghiotantul, capul reţelei de traficanţi, şi la domiciliul uneia dintre rudele sale din Feteşti. În urma descinderii în Ţăndărei, de la domiciliul lui Titi aghiotantul au fost săltaţi fiul său, Adrian Radu (34 ani), şi una dintre nurorile sale, Claudia Radu. Din Feteşti, poliţiştii români şi britanici l-au săltat pe Ştefan Stoica, socrul lui Adrian Radu.

Pe numele celor trei, autoritatile britanice emisesera mandate europene de arestare pentru savârsirea infractiunilor de conspiratie la delapidare, fraude prin reprezentare falsa si schimbarea, transferarea sau sustragerea de produse ale unei infractiuni. Totodata efectivele angrenate au efectuat perchezitii domiciliare la locuintele celor doi barbati, de unde au fost ridicate mai multe înscrisuri si alte mijloace materiale de proba. În prezent, cele trei persoane se afla încarcerate în arestul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti, fiind puse la dispozitia autoritatilor judiciare britanice.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite