Slobozia: Ninsoarea i-a pus pe drumari la treabă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumarii au împrăştiat material anti-derapant pe şosele Foto: Adevărul
Drumarii au împrăştiat material anti-derapant pe şosele Foto: Adevărul

Primii fulgi de nea care au căzut în Ialomiţa, iarna aceasta, i-au făcut pe drumari să scoată utilajele de desăpezire şi să acţioneze pentru curăţarea şoselelor naţionale care tranzitează judeţul. În acest moment, traficul se desfăşoară normal pe toate arterele de circulaţie.

Lucătorii de la drumuri au acţionat încă de la primele ore ale dimineţii. Cu ajutorul a opt utilaje, ei au îndepărtat stratul subţire de zăpadă care s-a aşternut pe carosabil şi au împrăştiat material anti-derapant. „Am acţionat în forţă pe toate cele trei drumuri naţionale din judeţ, încă de la ora trei dimineaţa. Am îndepărtat stratul de zăpadă şi am dat cu material anti derapant. În acest moment, situaţia este sub control“, a declarat Mitel Grecu, şeful Secţiei Drumuri Naţionale din judeţul Ialomiţa.

De asemenea, conducătorii auto care au decis să circule pe cele 19 drumuri judeţene din Ialomiţa nu au avut parte de probleme. Intervenţia drumarilor pe aceste artere nu a fost necesară.  „Nu a fost nevoie să intervenim pe drumurile judeţe pentru că nu au fost probleme. Traficul se desfăşoară normal“, a declarat Florin Stănescu, directorul tehnic al Societăţii de Drumuri Judeţene Ialomiţa.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite