Slobozia: Nimeni nu e interesat de bunurile echipei Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizată, ieri, la sediul Finanțelor Publice Slobozia, licitația de vânzare a bunurilor clubului Unirea Urziceni, sechestrate de Fisc, nu a atras niciun ofertant. Executorii au fixat o altă rundă de licitații, în data de 25 mai, când se speră că reducerea prețului de pornire a licitației cu 25 %, va atrage mai mulți cumpărători.

Deși, în mare parte, bunurile sechestrate de fisc se referă la fotbal (porți, tabele de marcaj sau de arbitraj, turnicheți) pe lista executorilor se află și bunuri care ar merge în fiecare locuință sau spațiu comercial din Ialomița: rafturi, dulapuri, sistem de sonorizare sau de supraveghere video, birouri sau videoproiector.

„Din păcate nimeni nu s-a înscris la această primă rundă de vânzare, iar noi am stabilit o nouă licitație în data de 25 mai, când poate avem mai mult noroc, având în vedere că prețurile produselor vor scădea cu 25 %, așa cum prevede legea în astfel de cazuri“, spune Adrian Cîrlan, executor fiscal DGFP Ialomița.

Retrogradată în liga secundă, Unirea Urziceni se află în pragul desființării, o situație paradoxală dacă ne gândim că în urmă cu două sezoane „Chelsea de Bărăgan“ câștiga 18 milioane de euro de la UEFA, pentru parcursul excelent din Liga Campionilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite