Slobozia: Nicu Sandu - Pionierul DJ-ilor din Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Sandu este unul dintre cei mai apreciaţi dj locali de radio foto: Mihai Iosif
Nicu Sandu este unul dintre cei mai apreciaţi dj locali de radio foto: Mihai Iosif

A fost unul dintre cei mai longevivi și mai apreciați dj din Slobozia. A mixat în zeci de discoteci din România, a fost rezident în cea mai mare discotecă în aer liber din țară, Disco Tineretului, iar în prezent este unul dintre cei mai apreciați realizatori de emisiuni muzicale la un post de radio local.

Incursiunea sa la pupitrul de mixat s-a petrecut înainte de Revoluție, când era nelipsit de la petrecerile organizate de colegi, unde pune muzică de pe un magnetofon rusesc. Imediat după Revoluție a descoperit casetofonul, iar în anii de glorie a mixat pe celebrele playere de dj.

Pasiunea lui Nicu pentru pupitrul tehnic s-a născut în momentul când părinții i-au achiziționat un magnetofon rusesc Kashtan cu care a reușit să-i facă fericiți pe prieteni la petrecerile organizate acasă. La finalul clasei a VII-a a fost cel care s-a ocupat de muzica ce a acompaniat banchetul de sfârșit de gimnaziu. Imediat după Revoluție, a început să cocheteze cu discotecile care apăruseră în Slobozia. Primul contact a fost în 1990, în discoteca Dolly, unde a fost dj timp de un an.

Ani de petreceri incendiare


„Țin minte că aveam un program infernal, ziua la școală, după masa eram la antrenamentele de fotbal, iar seara în discotecă....eram terminat. Într-o seară am adormit la pupitru și m-au trezit clienții când s-a terminat banda de magnetofon“, spune Nicu Sandu.

După doi ani este angajat în Club M, iar apoi pleacă în armată. După terminarea stagiului militar se angajează la Clubul Tineretului, iar prestațiile sale îl aduc la pupitrul tehnic al celei mai renumite discoteci din oraș: Disco Ring. Urmează o perioadă de glorie pentru tânărul dj din Slobozia: rezident în Discoteca Tineretului din Costinești, rezident la discoteca „Vârful cu Dor“ din Pârâul Rece sau la Disco Ring Slobozia.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite