Slobozia: Nenorocirea s-a abătut asupra Marsilieniului/ GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pedofilul Constantin Mirea (48 ani) a distrus tot satul. Rudele îi calcă urmele. Anul trecut, un văr de-al său, Gheorghiţă Mirea (30 ani) a fost închis pentru viol. Oamenii vor ca cei doi să înfund puşcăria şi să nu îi mai vadă niciodată. Le-au distrus vieţile tuturor.

Profilul unui monstru
Violatorul din Marsilieni este urât de tot satul. De când a nenorocit-o pe Iuliana, gura satului scoate la iveală amănunte cutremurătoare. „Am auzit că a fost la puşcărie că ar fi omorât un om. E în stare de multe animalul astă“ spune spune Ilinca Săftoiu (62 ani), una dintre vecinele pedofilului.

image

Pedofilul alături de cei doi copii ai săi, Florin și Aurelia


O altă localnică spune lucruri şi mai cumplite: „A vrut să mă violeze, dar eu i-am dat un picior în faţă şi am scăpat“, afirmă Vasilica Bâtanie (56 ani).
Gura satului nu e slobodă de pomană. Cu 10 ani în urmă, monstrul a fost închis pentru tentativă de omor. Eliberat în 2005, bărbatul a început să îi terorizeze pe săteni. Luni, judecătorii Tribunalului Ialomiţa l-au băgat iar la răcoare.

Gura satului vuieşte
Prin sat oamenii spun că monstrul şi-ar fi bătut joc de una din nepoatele sale, micuţa Nicoleta ( 12 ani). „Am auzit şi eu că fetiţa se mai ducea pe la el. Cred că şi ei i-a făcut ceva că ar fi în stare“ spune o altă localnică, Steliana Pârvu ( 75 ani). Vorbele despre violul propriei nepoate au fost zise, duminică de micuţa Iuliana şi bunicul acesteia, Ion Cârlig ( 59 ani). Copila a povestit că Nicoleta a fost vineri seara cu ea în casa bărbatului.

image

Mama violatorului, Floarea Câmpea, arată patul în care a fost siluită micuța Iuliana


„Toată lumea ştie că pe nepoata lui o violează frecvent“, acuza  bunicul Iulianei. Micuţa Nicoleta a fost supusă mai multor expertize. Rezultatele analizelor aveau însă să  infirme toate aceste zvonuri.

Şi-a nenorocit familia
Până şi familia a fost distrusă de monstru. Cu ani în urmă, el s-a căsătorit cu Maria Stoian (46 ani) şi au avut doi copii, Florin şi Aurelia Mirea. Viaţa alături de Constantin a fost un chin pentru Maria. Mai mereu era bătură de acesta. Traiul greu a făcut-o să îşi ia copiii şi plece departe.  „A nenorocit-o şi pe ea. Dacă nu pleca, cred că era moartă până acum“, spune cu ochii în lacrimi, Floarea Câmpea, mama violatorului.

image

În acest moment, micuța Iuliana se află în spital


Mai mult femeia spune că totul s-a întâmplat din cauza problemelor psihice de care bărbatul suferă. „A stat internat la Sapoca, la Săpunari, dar doctorii au zis că nu se mai face bine. Mi-e milă el. Dar, dacă asta a căutat, asta a găsit“, spune bătrâna şi începe să plângă. „Venea peste mine în casă şi îmi zicea că mă omoară. Nu era sănătos la cap. Sper să înfunde puşcăria de data asta“, spune Ştefania Mirea (30 ani), verişoara lui „Ţiţi“.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite