Slobozia: Neatenţia putea să-l coste viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani era să-şi piardă viaţa, după ce, azi-noapte, a căzut în gol, de la o înălţime de 6 metri, de pe podul de cale ferată, din Slobozia.

Accidentul s-a produs la miezul nopţii, în timp ce Iulian Gradea, din Slobozia, traversa podul, pe o ploaie torenţială. Se pare că tânărul s-a împiedicat de ecartament şi a căzut în gol direct pe şoseaua de sub pod.

Deşi a suferit răni grave, acesta a avut, totuşi, puterea să sune la 112 şi să cheme Ambulanţa, care nu a putut să ajungă la locul accidentului, din cauza terenului impracticabil.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor, care au reuşit să îl transporte pe tânăr până la ambulanţă. Acesta a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Slobozia.

„Avea un traumatism de coloană lombară cu tasare de vertebră lombară 4, şi traumatism de antebraţ stâng. A fost echilibrat hemodinamic şi imobilizat“, a declarat dr. Marcela Pravăţ, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti din Slobozia.

Pentru ca starea sa de sănătate să nu se agraveze, din cauza rănilor multiple, tânărul de 26 de ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar din Capitală.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite