Slobozia: Monica Anghel vrea să echilibreze balanţa justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcolăriţa, pasionată de concursuri şi olimpiade, este de pe acum o justiţiară înrăită. Îşi doreşte să lucreze în Justiţie sau în Poliţie, pentru a echilibra balanţa dreptăţii.

De-a lungul timpului, Monica a participat la mai multe concursuri şi olimpiade de limbă şi literatură română sau educaţie tehnologică şi din toate a ieşit cu capul sus. Militează pentru dreptate şi, ori de câte ori simte că cineva este nedreptăţit ,îi sare în ajutor. Vrea să îmbrace o haină a legii şi să îşi facă treaba exemplar.

Îşi apără colegii

Deşi este doar clasa a VIII-a, Monica şi-a luat deja rolul de justiţiar în serios. „Am un mare defect. Nu suport nedreptatea şi, ori de câte ori văd că cineva suferă din cauza adevărului, intervin în apărarea sa“, spune fata, care este hotărâtă să îmbrace o haină a statului. Dacă nu va urma căile Ministerului de Justiţie, atunci sigur se va îndrepta spre uniforma de poliţist. Şi aceasta îi va oferi prilejul de a face lumină şi de a milita pentru dreptate.

„Dacă nu voi lucra în Justiţie sau avocatură, sigur mă voi îndrepta spre Poliţie“, spune copila, care mărturiseşte că s-a sfătuit deja cu familia şi cu profesorii în ceea ce priveşte cariera pe care vrea să o urmeze. „Cunoscându-mă toţi ca o persoană justă, care nu suportă blaturile şi minciuna, mi-au recomandat să îmbrac o haină a statului“, spune Monica. În decizia ei, au cântărit foarte mult şi relatările mass-media despre diversele abuzuri săvârşite cu complicitatea sistemului.

Citiţi mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ de astăzi  !

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite