Slobozia: Mihai Nicu s-a dedicat în întregime sportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbalul i-a dăruit lui Mihai Nicu multe momente de bucurie
Fotbalul i-a dăruit lui Mihai Nicu multe momente de bucurie

Fost fotbalist în divizia B, Mihai Nicu a rămas şi după încheierea carierei sportive în slujba echipei locale, ca maseur.

Mihai Nicu a debutat la 14 ani la echipa de juniori republicani de la Energia Slobozia. În cele două decenii de fotbal, portarul a apărat doar pentru echipele din capitala de judeţ. „Mi-a plăcut sportul şi m-am dedicat echipelor locale, iar după ’88 am rămas tot în stadion, în slujba sportului pe care îl iubesc atât de mult“, spune fostul fotbalist.

Antrenor la grupa de copii
După debutul din ’69, Mihai Nicu se transferă în 1975 la Amonil Slobozia şi, mai apoi, la Olimpia Slobozia, echipa sa de suflet. După retragerea din activitate, a urmat Şcoala de Maseuri a Centrului de Medicină Sportivă şi acum este tot lângă echipa locală, Unirea Slobozia.

La începutul anilor ’90, împreună cu prietenul şi colegul său Vasile Borş, a antrenat mai multe grupe de copii. „În anii aceia, am descoperit fotbalişti valoroşi ca Adrian Mihalcea, Romeo Soare sau Adrian Cristea. Este o mare satisfacţie să vezi talentele descoperite de tine cum marchează gol, după gol“, spune fostul portar.
Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite