Slobozia: Mihaela Maria Popescu, un as al handbalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela şi-a început cariera sportivă în clasa a III-a, la Râmnicu Vâlcea, iar acum, la un deceniu distanţă, este dublă campioană naţională.

Mihaela a cunoscut de mic copil culmile succesului, cucerind încă din primii ani de activitate cea mai înaltă treaptă a podiumului, alături de cea mai titrată echipă a momentului. Handbalista şi-a făcut junioratul la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă alături de care a câştigat două titluri de vicecampioană şi alte două de campioană naţională.

Crescută la marele Oltchim

A învăţat să joace handbal la vârsta de zece ani, la grupa de copii a Clubului Sportiv Şcolar din Râmnicu Vâlcea. Când a intrat la gimnaziu, a optat pentru o clasă cu program sportive, unde l-a avut antrenor pe Aurelian Roşca, tehnicianul secund al finalistei Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea. „La început, m-am apucat de handbal din curiozitate, dar ,odată cu performanţa, a venit şi pasiunea pentru acest sport“, explică sportiva. După cei trei ani de juniorat, Mihaela a fost transferată la HCF Piatra Neamţ, unde a evoluat timp de trei sezoane, iar din 2009 se află sub bagheta profesorului Marian Simion la CSM Slobozia.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite