Slobozia: Mihaela Enache - Premianta care vrea să prindă infractori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela este o obişnuită a olimpiadelor foto: Mihai Iosif
Mihaela este o obişnuită a olimpiadelor foto: Mihai Iosif

Este una din elevele Colegiului Național „Mihai Viteazul“ ce deține un palamares impresionant la concursurile și olimpiadele naționale, indiferent de materia la care a participat. Este pasionată de fotografie, scrie poezii, a fost medaliată cu aur la concursul național de limba română și dorește să facă parte din Brigada de Combatere a Crimei Organizate.

A început să devină o obișnuită a olimpiadelor școlare încă din clasa a V-a, când era elevă la Școala nr 3 Slobozia.  Primul trofeu important avea să vină chiar în acel an, când a obţinut la faza națională, care a avut loc chiar în capitala Bărăganului, locul I la educație tehnologică. Anul următor, reușeșe o mențiune la Reșița, iar în clasa a VII-a obține la Mircurea Ciuc premiul special pentru originalitatea și creativitate.

Competitoare polivalentă

În momentul când a fost admisă la Colegiul Național „Mihai Viteazul“, aria de participare la competițiile naționale s-a multiplicat. A obținut locul I la olimpiada națională de istorie de la Cluj, un loc II la faza județeană, la română, precum și medalia de aur la concursul național de limba română  „Ion Barbu - Dan Barbilian“, desfășurat în urmă cu câteva zile, la Călărași. „Colegiul Național mi-a oferit un loc ideal de a-mi dezvolta curiozitatea și a-mi umple golurile în cultura generală. Vroiam să fac performanță și asta fac în acest moment“, spune Mihaela Enache.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite