Slobozia: „Mi-au pus explozibil în apartament ca să mă omoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicole Dobruţchi (61 de ani), proprietarul apartamentului care a explodat luna trecută, spune că totul a fost plănuit de o mână criminală, pentru a-l lichida. De asemenea, bărbatul a mai declarat că trăieşte sub o ameninţare permanentă.  Primeşte telefoane anonime în care o voce îi spune că îl vrea mort. Mai mult, ţintă a atacatorilor, după cum el însuşi susţine, Nicolae Dobruţchi şi-a îngropat ginerele, vict

La sfârşitul lunii mai, liniştea locatarilor blocului F6, aflat aproape de centrul Sloboziei, a fost tulburată după ce un apartament situat la etajul al doilea al imobilului a exlpodat. Deflagraţia a fost atât de puternică încât a distrus alte 13 apartamente situate pe aceeaşi scară, iar un bărbat şi-a pierdut viaţa.

Este vorba despre Alexandru Dobruţchi (30 de ani), ginerele lui Nicolae Dobruţchi (61 de ani), proprietarul apartamentului. Bărbatul intrase în casă pentru a uda florile, iar în acel moment s-a produs tragedia. Suflul exploziei a fost atât de puternic încât a fost aruncat în plină stradă. După ce a stat internat o săptămână la Spitalul de Arşi din Bucureşti, Alexandru a decedat.

O mână criminală a provocat explozia
Imediat după nenorocire, întreg blocul a fost împânzit de criminalişti. Ancheta a durat mai bine de 12 ore, timp în care oamenii legii au adunat zeci de probe pentru a stabili cu exactitate ce anume a provocat deflagraţia. La aproximativ o lună de la tragedie, proprietarul apartamentului, distrus în urma exploziei, face dezvăluiri şocante. Nicolae Dobruţchi susţine că totul a fost plănuit de o mână criminală, care dorea să-l lichideze.

„Ceea ce i s-a întâmplat ginerelui meu îmi era mie pregătit. Dacă mai treceau două zile intram eu în apartament şi aş fi murit“, susţine bărbatul.

Afaceri necurate
Îi este foarte greu să îşi dea seama cine sunt cei care au vrut să-i ia viaţa. Prima bănuială pe care o are  despre cei care au vrut să îl curăţe este legată de mai multe persoane dubioase cărora le-a vândut un teren pe care el îl deţinea în judeţul Braşov.Cumpărătorii au refuzat să plătească, iar omul i-a ameninţat că merge la poliţie. Pentru a-l face să-şi păstreze tăcerea clienţii dubioşi l-au ameninţat cu moartea.

image
image
image

  Alexandru Dobruțchi(30 ani), ginerele lui Nicolae Dobruțchi

Totuşi, această întâmplare nu l-a făcut pe Nicolae Dobruţchi să se oprească de la  a mai încheia astfel de afaceri. Acelaşi lucru i s-a întâmplat şi în momentul în care şi-a vândut o maşină marca BMW. Omul a rămas fără limuzină şi fără bani. A ameninţat din nou că merge la poliţie, iar cumpărătorii i-au spus că va avea de suferit dacă face acest lucru.
Citiți mai multe în „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite