Slobozia: UPDATE/ Mascații au pus în aplicare „operațiunea Monstrul“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de polițiști din cadrul Direcţiei de Ordine Publică din IGPR şi procurori de la Parchetul General au descins astăzi dimineață în localitățile Giurgeni, Stelnica și Fetești în căutarea persoanelor şi firmelor implicate în pescuit ilegal şi evaziune fiscală. Acțiuni similare au loc și pe malul celălalt al Dunării, în zona orașului Hârșova.

UPDATE ora 12.30: Liniștea comunei Giurgeni a fost perturbată, azi dimineață, de sirenele mașinilor de Poliție, care au intrat, în trombă pe ulițele localității cunoscute de toți cei care tranzitează drumul spre mare, pentru numeroșii comercianți ilegali de pește, care își vând marfa chiar pe marginea șoselei. Au fost ridicați zeci de saci cu peşte, precum și cantităţi însemnate de icre negre, iar comercianții amendați drastic, cu toate că unii au vociferate zadarnic.

image

„Mi-au găsit două kilograme de pește și mi l-au confiscat. E incredibil…să se ducă la ăia care fac trafic la șosea, nu la mine“, spune Nicoleta Popescu (35 ani), din Giurgeni.

image

Au fost ridicați zeci de saci cu peşte, precum și cantităţi însemnate de icre negre şi de icre de ştiucă. Acțiunea a luat amploare în zona localității Giurgeni, unde au fost confiscate cele mai multe produse. Acțiunea polițiștilor de la Giurgeni este supervizată, din aer, și de un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţiei din MAI.

Acțiunea demarată de polițiști și procurori are loc pe raza a patru județe: Ialomița, Constanța, Călărași și Constanța.

Citiți mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite