Slobozia: Mascații au făcut ordine în Strachina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luptătorii de la intervenție rapidă au acționat în cartierul Strachina
Luptătorii de la intervenție rapidă au acționat în cartierul Strachina

În urma unei razii desfăşurată în această dimineaţă în oraşul Ţăndărei, 14 gospodării au fost depistate racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice.

Efective sporite ale Poliţiei Oraşului Ţăndărei, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa împreună cu specialişti din cadrul societăţii de distribuţie a energiei electrice au descins în această dimineaţă la locuinţele mai multor persoane din cartierul Strachina cu privire la care existau suspiciuni că ar sustrage energie electrică.

În cadrul operaţiunilor au fost descoperite 14 gospodării racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice prin intermediul unor instalaţii improvizate.
Instalaţiile clandestine au fost sigilate şi ridicate de reprezentanţii firmei furnizoare de energie electrică, iar celor în cauză, zece femei şi patru bărbaţi, poliţiştii le-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de sustragere de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite