Slobozia: Marius Ștefan, un DJ în plină ascensiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut sub numele de DJ Săftik, Marius și-a început cariera de DJ, mixând la discoteca din satul bunicilor, iar în prezent este unul din rezidenții discotecii Ring din Costinești și invitatul a nenumărate cluburi din România.

Marius este partener și prieten cu mulți entertainerii ai scenei dance românești, cum ar Geo da Silva, Chris Mayer, Dj Sava sau Dj Jungle și îi admiră foarte mult pe cei de la Mastiksoul, ROA sau Swedish House Mafia. Cu toate că are origini brăilene, Marius se simte ialomițean, de-a dreptul. A fost pasionat de muzică de mic copil. În anii de început ai liceului, a fost DJ la discoteca din satul Valea Cânepii, de unde erau bunicii lui și unde își petrecea mai toate vacanțele.

„Țin minte că în acele vremuri băgam muzică pe două casetofoane. E impropriu să spun că mixam, dar pot să afirm că aveam muzică nouă, foarte bună pentru acele vremuri“, spune Marius.

Înființează trupa FM

În anul 1996, împreună cu prietenul său Florin, pune bazele trupei dance FM, ulterior fiind cooptată și Cristina. Trupa produce șase piese, iar una dintre ele participă la un concurs de tinere talente realizat de Dan Negru, la televizunea națională. „Am câștigat toate fazele concursului, dar, când să concurăm în faza națională, Dan Negru a părăsit corabia TVR, iar emisiunea s-a anulat. După părerea mea, cred că aveam șanse foarte mari să câștigăm competiția“, spune Marius Ștefan.

La scurtă vreme, este cooptat de discoteca Clubului Tineretului din Slobozia, pe postul de DJ, unde activează timp de șapte ani. „Au fost ani foarte frumoși. Aveam program la discotecă, dar organizam și baluri de boboci sau miss-uri. Țin minte că la un bal al bobocilor am vândut 960 de bilete. Era o nebunie de nedescris, abia puteai mișca un ac“, rememorează Marius.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite