Slobozia: Locuitorii din Săveni, șocați de gestul militarului sinucigaș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cuzmin (dreapta), alături de unul din puținii săi prieteni
Cristian Cuzmin (dreapta), alături de unul din puținii săi prieteni

Vestea morţii lui Cristian Cuzmin (22 ani), militarul care s-a sinucis, vineri dimineaţă, la bordul navei Venus, i-a lovit ca un trăsnet pe toţi cunoscuţii băiatului.

În timp ce familia militarului se pregătea de înmormântare, vecinii şi prietenii tînărului scoteau la iveală veşti cutremurătoare despre viaţa sa. Acesta fusese părăsit de mamă şi iubită şi avea datorii la bancă.

Familia îl jelea pe militar
Acasă la Cristian Cuzmin (22 ani), tânărul care şi-a pus capăt zilelor, ieri dimineaţă, la bordul navei militare Venus, rudele se pregăteau de înmormântare. Tatăl militarului, Traian Cuzmin (57 ani), împreună cu sora acestuia, Doina Cuzmin (16 ani), erau prin curte şi puneau la punct ultimele detalii, înainte ca trupul neînsufleţit al lui Cristian să fie adus acasă.

Au rămas înmărmuriţi în momentul în care au aflat ce nenorocire a căzut asupra familiei lor. Tatăl militarului a fost înştiinţat prin telefon de gestul necugetat pe care l-a făcut tânărul. Reprezentanții marinei militare l-au informat pe bărbat că fiul său a fost găsit spânzurat, în bucătăria vaporului, la bordul căruia lucra ca electrician. Ultima dată când Cristian a luat legătura cu tatăl său, a fost în urmă cu trei zile. Cei doi au vorbit câteva minute la telefon. Omului nu i s-a părut nimic schimbat în vocea lui Cristi.

„Acum trei zile am discutat cu el la telefon. Mi-a zis că este totul în regulă cu el şi că este bine. Mă sunase să vadă ce mai fac“, rememorează bărbatul, iar apoi începe să plângă.
Cât despre motivul care să-l fi determinat pe Cristian să îşi ia viaţa, omul nu are nicio ipoteză. Crede, însă, că totul a pornit din cauza despărţirii, care a avut loc, în urmă cu o lună, între tânăr şi iubita acestuia. „Era cu o fată cu care s-a certat acum o lună. Nu ştiu exact ce a fost în sufletul lui. Doar el poate să ştie“, adaugă omul.

Cristian Cuzmin era electrician pe nava militară Venus
Cuzmin 1

 Vasile Cuzmin, unchiul lui Cristian

Unchiul lui Cristian, Vasile Cuzmin (48 ani), a aflat vestea morţii nepotului său, de la o rudă îndepărtată. Omul era prin curte cu treburi şi a rămas încremenit în momentul în care a auzit cumplita veste.
„Era un copil tare bun şi cuminte, care nu a supărat pe nimeni niciodată. Eu am aflat de la o nepoată care a venit la mine şi mi-a zis: « Bre! Cică s-a omorât Cristi a lui nea Traian». Am crezut că îmi fuge pământul de sub picioare“, spune bărbatul.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite