Slobozia: Licitaţia pentru bunurile sechestrate ale fostei campioane Unirea Urziceni, adjudecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sistemul de supraveghere video s-a aflat pe lista bunurilor scoase la licitaţie
Sistemul de supraveghere video s-a aflat pe lista bunurilor scoase la licitaţie

După ce primele două runde nu au atras niciun ofertant, cea de-a treia a adus şi adjudecarea bunurilor scoase la licitaţie la un preţ cu 50% mai mic decât la prima strigare.

În urma licitaţiei, au fost vândute toate bunurile mobile, în sumă totală de 340.607 de lei (inclusiv TVA). Reducerea de 50% s-a aplicat toate bunurile scoase la licitaţie, printre acestea numărându-se: sistemul de acces cu turnicheți, care filtrează accesul publicului în incinta stadionului; sistemul video de supraveghere sau tabela electronică de scor; porţile de fotbal, două incinte acustice Dynacord, dar şi un aparat de terapie combinată, electroterapie.

Valoarea totală a creanţelor pe care le are echipa de fotbal Unirea Urziceni către bugetul de stat se ridică la suma de 6.785.749 de lei, dintre care 2.577.886 de lei reprezintă accesorii. Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ialomiţa mai are pus sechestru pe un teren al echipei, situat pe raza judeţui Ilfov, ce a fost pus garanţie pentru acordarea de amânare la plată. Valoarea totală a acestui teren este de aproximativ 1.710.000 de lei şi urmează să fie valorificat prin scoaterea lui la licitaţie de către DGFP Ilfov.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite