La un pas de moarte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer vitezoman de 22 de ani, care s-a urcat la volan fără să aibă pemis de conducere, a fost aproape să curme viaţa a 3 persoane. 

Accidentul s-a petrecut în acestă noapte, la ora 3:20, pe Bulevardul Matei Basarb din Slobozia. „Regele şoselelor“ s-a urcat la volan, conştient că nu este şofer cu acte în regulă, şi a ţintuit la podea pedala de acceleraţie.  Din cauza vitezei excesive, autoturismul Audi pe care acesta îl conducea s-a izbit cu putere de un autoturism Mercedes, care circula regulamentar pe acelaşi sens de mers.

Carambol pe şosea

În urma impactului, cele două autorusime au ricoşat pe sensul opus şi au avariat alte 6 maşini parcate în zonă. În urma impactului, trei persoane au ajuns la spital cu răni multiple: şoferul autoturismului Audi şi ocupantul locului din dreapta, precum şi un pasager din Mercedes.

A refuzat alcool-testul

Tânărul vitezoman părea băut, susţin poliţiştii sosiţi pentru cercetări la faţa locului. El nu a vrut, însă, să-şi dea acceptul pentru a i se recolta probe biologice de sânge, prin care să-i fie stabilită alcoolemia.

„Tânărul va fi cercetat pentru conducere fără permis, refuz de recoltare a probelor biologice de sânge şi vătămare corporală din culpă“, a declarat inspectorul Daniela Salaoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa. Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite