Slobozia: La plimbare în parc, în a doua zi de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care au ales să petreacă sărbătorile acasă au mers în parcurile din oraş, la plimbare.  Vremea a ţinut cu oamenii care au ieşit să se relaxeze în aer liber. La prânz, temperatura din temometre era de 17 grade Celsius. 

La Slobozia, oamenii care nu au ales să petreacă Paştele departe de casă au ieşit în parc cu mic cu mare. În timp ce copiii se plimbau  cu rolele, sau se dădeau în leagăne, oamenii mari au preferat să stea pe bănci la soare.

Părinţi, copii şi bunici în parc

image

Micuţa Gabriela Sabina (3 ani) şi-a luat de mână părinţii şi a mers în parcul de la Epsicopie. Supraveghetată în permanenţă de mama şi tatăl său, fetiţa s-a dat în leagăne şi tobogane.

Micuţa Sabina, alături de tatăl său

image

„E frumos şi linişte aici în parc. Am fi vrut să mergem şi noi undeva departe, însă banii au fost o problemă“, spune Maria Magdalena (37 de ani), mama micuţei Sabina.

Câţiva pensionari încinseseră o partidă de table.  Au ieşit şi ei din casă pentru a profita de vremea frumoasă şi pentru a se relaxa.

În parc la table

image

„Nu îmi mai găseam locul în casă şi am decis să ies afară. Aici m-am întâlnit cu ceilaţi moşi şi ne-am pus să jucăm table“, a spus zâmbind Nicolae Tase (73 de ani), în timp ce se pregătea să arunce cu zarurile.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite