Slobozia: Jay Bliss mixează diseară în pubul Hambar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut pentru seturile sale pline de dinamism, Jay Bliss promite o seară plină de sunete techno-house. Seara se anunță una incendiară, având în vedere că pentru sesiunea de warm-up la pupitrul tehnic va urca și Victor Mihăilescu.

DJ-ul în vârstă de 29 de ani este unul dintre cei mai căutați entertaineri din România, zeci de cluburi din țară solicitându-i prezența la pupitrul de mixat. A început să mixeze în 2000, odată cu organizarea de petreceri underground în Sibiu. La trei ani de la debut, vine și recunoașterea pe scena muzicii electronice din România. Câștigă locul I  la un concurs de profil, iar ofertele nu întârzie să apară. În 2006, înfiinţează Exposed Audio, primul net-label din România, axat exclusiv pe promovarea muzicii techno, şi, odată cu acesta, revine şi în calitate de organizator şi producator. De-a lungul ultimilor ani, a mixat alături de Marhus Homm, Mick Wills, Hybrid, Pagal, Mihai Popoviciu, Optik și mulți alții.

Petrecerea va începe puțin după ora 21:00, atunci când la pupitru va urca Victor Mihăilescu, pentru sesiunea de warm-up. Intrarea va costa doar 5 lei, iar reprezentantele sexului feminin vor primi cocktailuri gratis din partea organizatorilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite