Slobozia: Jandarmii au renegociat, cu băncile, condițiile de creditare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii ialomiţeni au intevenit de multe ori în aplanarea conflictelor şi restabilirea ordinii
Jandarmii ialomiţeni au intevenit de multe ori în aplanarea conflictelor şi restabilirea ordinii

Mulţi dintre jandarmi şi-au refinanţat creditele, pentru a face faţă crizei, care se resimte şi în buzunarele lor. Încă din vară,  conducerea Jandarmeriei ialomițene a chemat la negocieri reprezentanții băncilor, cu care jandarmii au încheiat contracte de împrumut.

Şeful Inspectoratului de Jandarmi apreciază ca excepţională prestaţia subordonaţilor săi, motiv pentru care s-a oferit să îi ajute în cazul în care aceștia întâmpină dificultăţi financiare. Şi cum, după diminuarea salariului cu 25%,  mulţi dintre jandarmi se gândeau, cu îngrijorare, la creditele pe care le aveau de plătit, comandantul a încercat să obţină mai multă înţelegere din partea instituţiilor bancare.
„În această vreme mai toată lumea are rate la bănci şi m-am gândit că nu ar fi rău să discutăm cu directorii băncilor, pentru a fi mai înţelegători. În marea majoritate am rezolvat problemele, iar jandarmii şi-au refăcut contarctele de creditare, după  posibilităţile actuale“, spune colonelul Nicolae Parepa, comandantul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.
Deşi întâmpină dificultăţi logistice şi de personal, jandarmii speră ca anul 2011 să fie unul de bun augur pentru componenții acestei arme. „Avem anumite lipsuri pe care sperăm să le rezolvăm, însă cel mai important este să fim sănătoşi. Să fim sănătoşi şi noi şi ceilalţi 300.000 de ialomiţeni “, spune colonelul Nicolae Parepa.


Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite