Slobozia: Jaf în plină zi la o casă de amanet din Urziceni/ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbați, neînarmați, au pătruns, în jurul prânzului, în incinta unei case de amanet din Urziceni, l-au bătut pe bărbatul de la ghișeu, au furat aproximativ 5.000 de lei și bijuterii și au dispărut rapid.

UPDATE ora 16.15- Poliția ialomițeană a organizat filtre pe străzile din municipiul Urziceni, în căutarea celor doi agresori. Perimetrul din jurul casei de amanet a fost sigilat de criminaliști, care prelevează amprente și urme ce îi pot ajuta în prinderea celor doi hoți. 

Bărbatul agresat le-a declarat polițiștilor că a fost solicitat de către o persoană necunoscută să-i amaneteze o pereche de cercei. În timp ce bărbatul examina cerceii, a fost agresat de către individul respectiv, şi de o altă persoană care a intrat ulterior în incinta societăţii comerciale.

Jaful s-a produs în jurul orei 12.00, la o casă de amanet situată pe Calea București.

„Din primele cercetări, se pare că cei doi indivizi au pătruns, fără arme în imobil, l-au bătut pe angajat și au furat bani și bijuterii. Casa de amanet este dotată cu aparatură de supraveghere video, polițiștii colectând imaginile din calculator“, spune inspectorul Andreea Dănilă, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului de Poliție Ialomița.

În urma bătăii primite de la cei doi hoți, angajatul casei de amanet a suferit vătămări corporale, în zona capului, fiind internat în spital.

Vom reveni cu detalii!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite