Slobozia: Iulia Ilie - Campioana cercului de fantezie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copila frecventează cursurile cercului de fantezie de la Palatul Copiilor de la patru ani şi a câştigat, de-a lungul timpului, multiple concursuri naţionale sau internaţionale

Iulia a călcat pentru prima dată pragul Palatului Copiilor pe când nici nu împlinise patru ani. „O colegă a venit aici cu bunica ei şi m-au luat şi pe mine, să îmi arate cum este. Mi-a plăcut şi le-am spus părinţilor că vreau să mă înscriu şi eu“, rememorează fetiţa. Părinţii Iuliei au fost de acord ca micuţa să îşi petreacă timpul liber într-un mod util şi plăcut, aşa că i-au făcut puştoaicei pe plac şi au înscris-o la Palatul Copiilor.

În ultimii ani, Iulia a participat la nenumărate cocursuri naţionale şi internaţionale, în care şi-a etalat măiestria în a folosi diverse materiale pentru a realize mici opera de artă. Multiplele premii şi diploma câştigate au venit să confirme talentul micuţei. Totuşi, pentru ea, cea mai mare realizare de până acum o reprezintă obţinerea celei mai înalte trepte la un concurs internaţional desfăşurat în urmă cu un an şi jumătate. „M-am bucurat foarte tare când am aflat că am câştigat, mai ales că era vorba de un concurs la care au participat copiii din toată lume, nu numai din România. Am câştigat cu o lucrare despre primăvară“, rememorează Iulia.

Copila merge o dată pe săptămână la Palatul Copiilor, dar, dacă ar putea, ar face-o zilnic, chiar şi în vacanţă. „Eu aş veni non-stop, chiar şi în vacanţa de vară, dar profesorii noştri trebuie să îşi ia şi ei nişte zile libere“, oftează micuţa.

Merge şi la dansuri

Cursurile de fantezie nu sunt singurele pe care Iulia le urmează la Palatul Copiilor din Slobozia. Pasionată de mişcările şi piesele unor nume precum Rihanna sau Britney Spears, fetiţa este înscrisă şi la dansuri şi, cu toate problemele pe care cercul le-a avut de-a lungul timpului, a continuat să meargă. „În ultimii trei ani, am mers neîntrerupt la dansuri. Înainte, au mai fost câteva problem, pentru că nu am avut profesor sau am avut, dar a plecat după puţin timp, dar acum s-a rezolvat“, motivează Iulia. Din păcate, grupa de dans la care este înscrisă nu a participat până în prezent la vreun concurs de gen, dar Iulia nu dezarmează, ci este optimist că pe viitor îşi va putea etala talentul şi pe scenă.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite