Slobozia: Irina Simion doboară record după record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina a obţinut performanţe remarcabile atât la handbal, cât şi la atletism, unde a stabilit un dublu record naţional la aruncarea mingiei de oină. Irina a fost prima şi la numeroase concursuri de pictat icoane.

Irina face handbal de la zece ani şi moşteneşte această pasiune din familie. Tatăl său, Marian Simion, i-a insuflat pasiunea pentru sport de la vârste fragede. „Veneam de mică la antrenamentele fetelor, iar în clasa a treia m-am hotărât să mă apuc şi eu de handbal“, povesteşte Irina.

Selectată la Naţională

Din anul 2004, Irina Simion a fost selectată permanent la lotul de tineret al naţionalei, împreună cu care a disputat zeci de meciuri internaţionale şi a obţinut rezultate remarcabile. La Campionatul Mondial din 2007, a fost desemnată în trei meciuri consecutiv cea mai bună jucătoare. În cei zece ani de handbal, Irina a jucat şi pentru CSM Ploieşti, dar şi pentru HCM Buzău în liga naţională. „În Ligă, este un altfel de handbal, joci cu Oltchim şi cu alte echipe mari şi îţi consolidezi experienţa“, apreciază Irina.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite