Slobozia: Ion „Terra“ Tămârjan, vizitator la Noaptea Muzeelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat de procurorii DIICOT de proxenetism şi cercetat alături de alţi trei bărbaţi în în dosarul „Sex cu politicieni şi VIP-uri”, „Terra“ a venit noaptea trecută să viziteze muzeele din oraş. El s-a oprit la Muzeul Naţional al Agriculturii.

După miezul nopţii, „Terra” a mers să viziteze Biserica de Lemn de la Poiana, lăcaş de cult înscris în patrimoniul Muzeului Naţional al Agriculturii din Slobozia.

Tămârjan şi-a făcut loc printre un grup de vizitatori şi a ascultat explicaţiile ghidului care i-a condus în incinta bisericii. Îmbrăcat lejer, cu geacă de fâş şi pantaloni de trening, avea cu el şi aparatul de fotografiat.

 Deşi ceilaţi vizitatori au mers să vadă ineditele exponate aflate în incinta Muzeului de Agricultură, „Terra” a refuzat să meargă. A plecat imediat ce uşile bisericii au fost închise. De asemnea, el s-a ferit să facă orice declaraţie. 

Vizitatorii au fost fascinaţi de exponate 

image


Tradiţiile şi foclorul pe placul tuturor


Muzeul pe la care a trecut şi „Terra“ s-a bucurat de un număr foarte mare de vizitatori. Zeci de oameni au venit să vadă exponatele din cadrul Muzeului Naţional al Agriculturii. Vizitatorii au ascultat cu mare interes explicaţiile pe care ghidul le-a oferit.

Utilajele agricole vechi au fost privite cu interes

image

„A fost o noapte plină, iar oamenii au venit să vadă expoziţiile noastre“ a declarat Fideliu Rubinescu, ghidul i-a plimbat pe vizitatori prin muzeu.

Turul a început în sala mare a insituţiei, apoi în atelierul de restaurare, unde au putut fi admirate modele vechi de utilaje agricole şi chiar trăsura lui Nicolae Iorga.

Vizitatorii au ascultat cu interes explicaţiile ghidului

image

Vizitatorii au urcat apoi la etaj, unde au reuşit să vadă o inedită expoziţie de fotografie tradiţională, denumită „Viaţa în ramă“ şi colecţia de costume populare specifice zonei Bărăganului.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite