Slobozia: Ion „Terra“ Tămârjan acuză masoneria pentru scandalul sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta spune că în spatelele acestui dosar, în care este acuzat de trafic de persoane, sunt două tabere de masoni români, care își dispută supremația.

Ion Terra Tămârjan, acuzat de trafic de persoane, alături de Relu Costan, Radu Nicola şi Gabriel Voicu în dosarul „Sexgate pentru VIP-uri şi politicieni“ rupe tăcerea. În exclusivitate pentru Adevărul de Seară Slobozia, Tămârjan susţine că în spatele acestui scandal stă, de fapt, o luptă internă în rândul masonilor din România.

Pe de-o parte, se află grupul condus de Alexandru Mavrocordat, fostul consul al României la Istanbul, iar de cealaltă parte se află deputatul PSD Robert Negoiță și apropiații acestuia. „Pe scurt, acest Alexandru Mavrocordat vrea să-l elimine din sânul masoneriei românești pe Robert Negoiță și s-a folosit de mine, care îl cunoșteam pe patronul Rin Grand Hotel. Mavrocordat m-a înnebunit cu telefoanele, în care îmi spunea că este îndrăgostit de Mirela Țiței și Mioara Olaru și că să-i intermediez întâlniri cu ele“, spune Ion Tămârjan.

image

Alexandru Mavrocordat, alături de Mioara Olaru

Din înregistrările pe care procurorii DIICOT le au cu dialogurile lui Terra și Alexandru Mavrocordat reiese faptul că cei doi erau prieteni și, mai mult decât atât, discutau despre legăturile unor manechine ale Agenției Star Models, patronată de Ion Tămârjan, cu nume grele din politica și showbizzul autohton: Viorel Cataramă, Elan Schwartzenberg, fostul fotbalist Gică Popsescu sau fratele lui Radu Mazăre, Mihai.


Fragment din conversația lui Ion Tămârjan cu Alexandru Mavrocordat, din data de 3 mai 2010

„Tămârjan: și mai am pe cineva, dar asta e combinată tare... a fost cu Elan, cu Gică Popescu.
Mavrocordat: E ok, dar tot la Mioara îmi stă gândul. Pe cine?
Tămârjan: Elena o cheamă...îți trimit poze cu ea
Mavrocordat: Prea falsă....o băbuță aranjată.........................................................Dar cum facem cu Mioara? Că m-a pus cu botul pe labe? E exact genul de care mă îndrăgostesc.
Tămârjan: Dacă vrei, îți dau ID-ul ei...îi spun că ești din partea mea
Mavrocordat: Și ce să-i zic?
Tămârjan: Că vrei să o ajuți pe cursuri de make-up
Mavrocordat: Cu mare drag, chiar dacă nu iese nimic....mă refer între mine și ea.
Tămârjan: poate ajungeți la un punct comun....fata e finuță
Mavrocordat: Poate mi-o scoate pe Mirela din cap“

Aceleași înregistrări pomenesc și numele lui Viorel Cataramă, care îl leagă de Alina Albață, din Călărași, una din colaboratoarele Agenției Star Models.

Citiți mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite