Slobozia: Încep spectacolele dedicate „Serbărilor Iernii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astăzi, muzica populară va răsuna în centrul Sloboziei
Astăzi, muzica populară va răsuna în centrul Sloboziei

Chiar dacă este criză, românul ştie cum să se simtă bine. Se pare că acesta este principiul pe care au mers autorităţile locale în momentul în care au decis ca, în ciuda crizei financiare, să organizeze „Serbările Iernii“.

Aşa se face că, în această seară, pe scena amplasată în faţa Centrului Cultural Ionel Perlea, vor urca Narcotic Sound, DJ Sava & Raluca, Ansamblul Folcloric Teleormanul şi Florin Vasilică, George Mitrea şi Mario Buzoianu.

Buget de criză

Pentru spectacolele din această seară, dar şi pentru focul de artificii din noaptea de Revelion, municipalitatea a alocat un buget de 25.000 de lei, de două ori mai mic decât cel alocat în acest sens anul trecut. „Este criză, aşa că nu ne mai putem permite spectacole şi concerte cu nume foarte cunoscute din lumea showbiz-ului, aşa cum obişnuiam în anii trecuţi. Anul acesta, am avut nevoie şi de sprijinul sponsorilor pentru a organiza aceste manifestări, pentru a nu îi dezamăgi pe locuitorii oraşului“, spune Valentin Băcanu, unul dintre viceprimarii municipiului.

Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite