Slobozia: În mai puţin de 24 de ore, două femei au încercat să îşi ia viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei, în vârstă 40 şi, respectiv, 48 de ani, din Ţăndărei şi Slobozia, au vrut să renunţe la viaţă, aseară. Prima a încercat să se spânzure, iar a doua a luat un pumn de medicamente.

Femeia de 40 de ani, din Ţăndărei, a vrut să îşi ia zilele din cauza datoriilor pe care le avea la bănci. A încercat să discute cu soţul său despre acest lucru, însă totul a degenerat într-un scandal. Furioasă, femeia a profitat de un moment de neatenţie al bărbatului, a luat o sfoară şi a încercat să se spânzure de clanţa uşii de la dormitor. La scurt timp, omul avea să îşi găsească soţia zăcând în state de inconştienţă. Speriat, a sunat la 112. Ambulanţa a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. După ce a primit îngrijirile de specialitate, ea a fost transferată la Spitalul Sfântul Pantelimon, din Bucureşti.

Imediat după ce localnica din Ţăndărei a fost trimisă la spitalul din Capitală, o altă pacientă, în vârstă de 48 de ani, de data aceasta din Slobozia, a încercat să îşi ia viaţa. Femeia a înghiţit un pumn de Xanax, medicament pe care medicii îl prescriu pacienţilor care au probleme neurologice şi psihice. Ajunsă în stare gravă la spitalul din Slobozia, ea a fost internată pe secţia de Toxicologie a unităţii spitaliceşti. În acest moment, starea de sănătate a femeii este bună.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite