Slobozia: În Bărăgan, traficul se desfăşoară cu probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe drumul dintre Urziceni şi Slobozia s-au format coloane de maşini
Pe drumul dintre Urziceni şi Slobozia s-au format coloane de maşini

Vremea rea continuă să dea bătăi de cap drumarilor. Muncitorii lucrează acum pentru îndepărtarea de pe şosele a crengilor căzute din cauza poleiului.

Muncitorii Direcţiei Judeţene de Drumuri Naţionale au acţionat încă de azi-nopate pentru a diminua efectele naturii asupra carosabilului. Dotaţi cu opt autospeciale, drumarii au împrăştiat peste 23 de tone de material antiderapant. Cea mai grav afectată rută naţională care tranzitează judeţul a fost DN2A, între municipiile Urziceni şi Slobozia.

Încă de dimineaţă, drumarii s-au pus din nou pe treabă. De data aceasta, ei nu au mai dat cu material antiderapant, ci au încercat să îndepărteze crengile căzute pe şosea. „Am acţionat cu precădere în zona Malu-Slobozia, pentru că aici au fost cele mai multe probleme“, a declarat Mitel Grecu, şeful Direcţiei Judeţene de Drumuri Naţionale Ialomiţa. Pentru a face faţă intemperiilor, drumarii au fost dotaţi cu peste 600 de tone de material antiderapant.

Mai mult, în această dimineaţă reprezentanţii Centrului Infotrafic i-au atenţinat pe şoferii care circulă pe drumurile din Ialomiţa să fie foarte atenţi. Din cauza apei de pe carosabil, riscurile producerii de polei sunt extrem de mari. Condiţii de formare a poleiului sunt şi pe Autostrada Soarelului, cu precădere între kilometrii 141 şi 143, aprope de punctele de taxare de la Feteşti.

Autobuzele, în stand-bay

Totodată, şi transportul în comun a fost dat peste cap de vremea neprielnică. Una dintre cursele către Capitală, care ar fi trebuit să plece  din autogara Slobozia în această dimineaţă, pe ruta Griviţa-Miloşeşti-Reviga-Gârbovi, a fost anulată din cauza poleiului. În schimb, călătorii care au ales să meargă cu trenul nu au avut parte de necazuri. Garniturile staţiei CFR Slobozia au circulat fără probleme.




Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite