Slobozia: Ilaria Cristina Bănică- Trăieşte viaţa în ritm de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A descoperit secretele dansului încă din copilărie. Acum îi învaţă şi pe micuţii înscrişi la Palatul Copiilor din Slobozia cum să se mişte pe ritmuri moderne.

Micuţa Ilaria Cristina a fost tot timpul pasionată de mişcare. În tinereţe, mama sa a fost gimnastă așa încât tot timpul a fost fermecată de sumedenia de diplome şi medalii pe care cea care i-a dat viaţă le-a câştigat, la concursurile la care a participat.

„Tot timpul stăteam şi priveam medaliile şi diplomele mamei. Îmi doream şi eu să devin ca ea. Toată lumea în spunea că sunt talentată“, rememorează profesoara de dans.
Lecţii de dans, scrimă şi handbal
Visul său avea să se împlinească. A început să ia lecţii de dans, dar, la scurt timp,  a renunţat pentru a se dedica sportului.
A fost înscrisă la clasa de scrimă a Clubului Sportiv Şcolar Slobozia, după care s-a decis să practice handbalul.

După patru ani de meciuri disputate pe terenurile din Bărăgan, a luat drumul Constanţei. Cu echipa Clubului Sportiv de la malul mării a reuşit să aibă parte şi de rezultate promițătoare. A câştigat locul I la Campionatul Naţional de Handbal de la Bucureşti şi locul trei la un campionat asemănător, organizat la Piatra Neamţ.
 Profa de sport
După ani întregi de cantonamente, meciuri, campionate şi titluri obţinute, Ilaria decide să renunţe la sportul îndrăgit şi să meargă la facultate. A urmat cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii din Bucureşti. Cursurile i-au plăcut foarte mult pentru că a avut ocazia să învăţe lucruri noi.
Citiți mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ Slobozia de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite