Slobozia: Baia comunală, transformată în bordel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Locatarii“ băii comunale sunt obligați să se prostitueze
„Locatarii“ băii comunale sunt obligați să se prostitueze

Incredibil este faptul că în aceeaşi clădire funcţionează şi o grădiniţă. Nimeni nu s-a sesizat niciodată. Zece persone fără adăpost au fost forţate timp de doi ani să se prostitueze şi să cerşească. Cei care nu se supuneau primeau o bătaie cruntă.

Soţii Relu şi Raluca Pîrvu au racolat opt bărbaţi, un minor şi o femeie. Relu era văzut ca fiind „stăpânul“, iar dacă cei zece nu se supuneau ordinelor sale atunci erau pedepsiţi cu o bătaie cruntă.

Spre deosebire de soţul său, Raluca Pîrvu (29 de ani) este cercetată în stare de libertate, decizia fiind luată pe fondul faptului că tânăra este însărcinată şi, mai mult, trăieşte cu un singur rinichi. Povestea a intrat în atenţia autorităţilor la finele lunii mai, când Victoria Traicu (30 de ani) şi Dan Liviu Stanciu (35 de ani) au sesizat Poliţia, reclamând că au fost agresaţi fizic şi verbal de către Relu „Căpăţână“ Pîrvu (36 de ani).

Teroare în adăpostul social
Totul avea loc în adăpostul social de la Baia Comunală. Clădirea a fost renovată acum câţiva ani, iar în aripa sudică îşi desfăşoară cursurile o grădiniţă. În curtea din spate, care dă în fosta centrală de cartier, îşi duc traiul zece suflete. În ultimii doi ani, însă, acestea au avut parte numai de clipe de groază.

Raluca Pârvu neagă cu vehemenţă acuzţiile care i se aduc ei şi soţului

Psihologii au consfinţit în rapoartele întocmite starea de teroare în care trăiau persoanele adăpostite la Baia Comunală. „Timp de doi ani, a fost abuzat fizic şi emoţional şi obligat să fure şi să cerşească. Mihail Lucian Olaru, zis «Gagariţă», povesteşte îngrozit că, dacă aducea mai puţin de 50 de lei pe zi, era bătut. De obicei, strângea cam 150 - 200 de lei pe zi. Odată, l-a păcălit pe Relu la bani, iar acesta l-a bătut crunt“, spune psihologul Nicoleta Stanciu.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite