Slobozia: I-ați văzut pe Mihăiță și pe Leonard?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihăiță Alin Pârvu (12 ani) și Gabriel Leonard Matache (14 ani) au dispărut de la domiciliul lor din Urziceni, la un interval de câteva zile, rudele făcând apel la Poliție pentru  a fi găsiți.

În cursul zilei de 6 mai Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată despre faptul că Mihăiță Alin Pârvu, de 12 ani, a plecat de la domiciliu în data de 3 mai şi nu s-a mai întors până în prezent.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 – 1,55 m,  greutate aproximativ 40-45 kg, păr şaten drept, tuns scurt, faţa rotundă, ochii albaştri, constituţie atletică.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză de lână de culoare maro, tricou de culoare albă, pantaloni de trening de culoare albastră cu dungă lateral albă, iar în picioare nu purta nimic, la momentul dispariţiei.

Tot în cursul zilei de 6 mai, Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată despre faptul că Gabriel Leonard Matache, de 14 ani, a plecat de la domiciliu în data de 27 aprilie către şcoală şi nu s-a mai întors până în prezent.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65-1,70 m, greutate aproximativ 50 kg, faţa ovală, ochii căprui, păr şaten drept tuns scurt, constituţie astenică.

ÎMBRĂCĂMINTE: bluză de trening de culoare gri cu glugă, cămaşă de culoare neagră, pantaloni lungi din stofă de culoare gri, adidaşi din imitaţie de piele de culoare neagră cu dungi albe pe lateral, rucsac de culoare neagră în care avea diferite rechizite şcolare.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că minorii au mai plecat voluntar de la domiciliu fără să anunţe plecarea, fiind găsiți după câteva zile de vagabondaj prin diverse locaţii, unde se deplasau cu trenul.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite