Slobozia: Holograf, Connect-R sau Paula Seling la trofeul Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru Festivalul „Trofeul Tinereții“ Amara 2010 au intrat în linie dreaptă. Deși beneficiază de un buget mic, față de edițiile precedente, festivalul vrea să aducă în fața publicului nume grele din aria showbizz-ului autohton.

La preselecţie s-au prezentat concurenţi din întreaga ţară, majoritatea fiind la prima participare la acest festival. Întrucât valoarea artistică a concurenţilor s-a ridicat la nivelul exigenţelor juriului, numărul celor selectaţi pentru festival a fost de 12 (deşi în regulament erau prevăzuţi 10), 2 concurenţi reprezentând judeţul Ialomiţa.

Andreea Avarvarei (17 ani) și Diana Șerban (16 ani) sunt reprezentantele județului Ialomița, care vor încerca să țină trofeul în Bărăgan.
Bugetul prevăzut pentru artiștii care vor susține recitaluri pe scena festivalului depășește cu puțin suma de 100.000 de lei.
Primarul Victor Moraru declară că alegerea artiştilor este foarte grea şi pentru faptul că se dorește  aducerea unor nume care nu au mai fost pe scena de la Amara, în ultima perioadă. Printre numele vehiculate se numară Holograf, Connect-R, Paula Seling sau Provincialii.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite