Slobozia: Gruparea Băhăian rămâne în continuare în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Băhăian va rămâne, în continuare, după gratii
Sergiu Băhăian va rămâne, în continuare, după gratii

Instanţa a respins cererea celor şapte inculpaţi de a fi cercetaţi în stare de libertate.

Vineri, magistraţii Tribunalului Ialomiţa au audiat gruparea condusă de controversatul om de afaceri Sergiu Băhăian. După ce le-au explicat judecătorilor tehnica prin care funcţionau firmele „paravan“ care au prejudiciat peste 60 de societăţi comerciale, prin emiterea de CEC-uri fără acoperire, mafioţii au cerut înlocuirea măsurii de arest preventiv cu interdicţia de a părăsi oraşul sau ţara, după caz. Magistrţii au respins, însă, cererile acestora.

Sergiu Băhăian şi complicii săi sunt acuzaţi, printre altele, de săvârşirea unor diverse infracţiuni financiare. Sergiu Băhăian a fost arestat pe 17 ianuarie şi este acuzat că a înşelat mai multe firme, prin emiterea de cecuri false. Reţeaua condusă de Sergiu Băhăian a păgubit peste 60 de societăţi comerciale cu aproximativ 5,5 milioane de lei.

În perioada 2006-2007, Băhăian, prin firma Gimatex Dridu SRL, a ţepuit zeci de societăţi comerciale din întreaga ţară. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, inculpaţii achiziţionau diverse produse cu plata la 45 de zile, pe care le achitau, apoi, cu file CEC fără acoperire.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite