Slobozia: Gabriela Georgiana Greu excelează în Atelierul Fanteziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A învăţat să confecţioneze tot felul de podoabe şi obiecte de artizanat din materiale reciclabile. A participat la multe concursuri naţionale de hand-made, obţinând de fiecare dată numai locul I.

De la IT, la hand-made

Gabi, aşa cum o alintă prietenii şi colegii de la şcoală, a desluşit mai întâi tainele calculatorului. Aşa că părinţii au decis să o înscrie la cercul de informatică de la Palatul Copiilor. Cu toate că pasiunea pentru informatică a fost mare, adolescenta a deci să se înscrie la un al doilea cerc. Îndrumată de către diriginta sa, a ales atelierul fanteziei. Acest cerc este unul inedit, menit să dezvolte creativitatea şi imaginaţia copiilor. Aici, ei învaţă cum să confecţioneze foarte multe obiecte de artizanat, toate din materiale reciclabile.

„Este foarte frumos la atelier. Facem tot felul de obiecte drăguţe din materiale biodrgradabile. Totodată, învăţăm cum să protejăm mediul înconjurător“, măturiseşte tânăra Gabriela. Cele mai multe obiecte pe care Gabi le-a creat au fost felicitările şi poşetele ecologice. Acestea au fost făcute din plastic şi metal. Tânăra a încercat astfel să le arate tuturor că aceste materiale pot fi folosite pentru orice, iar oamenii ar trebui să le găsească diverse utilizări.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite