Slobozia: Fetiţa violată din Marsilieni este în stare de şoc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa plânge încontinuu şi vrea să uite totul
Fetiţa plânge încontinuu şi vrea să uite totul

Iuliana (9 ani), micuţa batjocorită în urmă cu o lună de un vecin, se luptă să scape de amintirile dureroase.

De când nenorocirea s-a abătut asupra Iulianei, fetiţa nu-şi mai găseşte liniştea. A devenit din ce în ce mai retrasă şi plânge în continuu. Mai mult, oamenii susţin că pedofilul Constantin Mirea (49 ani) şi-ar fi violat şi propria nepoată, pe micuţa Nicoleta ( 12 ani). Uitată de cei care i-au dat viaţă, nepoţica violatorului, trăieşte acum în mizerie.

„Copilul suferă cumplit“

La o lună de la nenorocirea care a şocat o localitate întreagă, Iuliana (9 ani), victima pedofilului de la Marsilieni, se luptă să uite de chinurile cumplite prin care a trecut. A fost lovită cu bestialitate şi apoi batjocorită, fără milă, de către vecinul său, Constantin Mirea (49 ani). Mai mult, bărbatul a obligat-o să bea ţuică şi vin, iar, apoi, a sechestrat-o în locuinţa sa.
Şocul a fost cumplit. Zilnic, fetiţa încearcă să uite momentele de cruzime prin care a trecut atunci, dar este foarte greu. Noaptea abia se poate odihni şi plânge în neştire. Mai mult, nenorocirea a schimbat-o total. A devenit din ce în ce mai retrasă şi vorbeşte puţin.
„Nu mai este copilul pe care îl ştiam noi. Este foarte retrasă, abia comunică şi tresare noaptea în somn. Îmi este tare milă de ea“ descrie  Ion Cârlig (59 ani), bunicul Iulianei, chinurile prin care trece acum copila.
Bunicul micuţei este cel care se luptă să îi redea nepoatei sale copilăria furată. Săptămânal, merge cu micuţa Iuliana la psiholog în Bucureşti. Cheltuie mai bine de 100 de lei pe şedinţă, însă bătrânul nu renunţă. Vrea ca Iuliana să zâmbească din nou.
„Este foarte costisitor, dar trebuie să lupt pentru ea. Iuliana este singura mea alinare şi vreau să o ajut să crească mare“, adaugă bărbatul, cu sufletul sfârşit de durere.
Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite