Fetele de la Budoar au provocat „atacuri de cord“, la Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară, fetele de la Budoar au demonstrat, încă o dată, că sunt cele mai sexy şi extravagante apariţii din aria showbizului erotic autohton. Au dansat lasciv, s-au dezbrăcat şi s-au sărutat, spre deliciul zecilor de bărbaţi ce au umplut până la refuz clubul Paprika.

Mişcări senzuale, pe ritmuri house

Bărbaţii care au ales să vină sâmbătă seara în clubul Paprika nu regretat cei 10 lei plătiţi la intare, ba dimpotrivă. Au asistat la cel mai fierbinte show al anului, în Slobozia.

Fetele şi-au făcut apariţia puţin după miezul nopţii, dar atmosfera fusese deja încălzită de rezidentul clubului, DJ Mugur. Cu un repertoriu variat, din zona house, DJ-ul a ţinut lumea în priză, iar, când fetele au început show-ul, bărbaţii erau deja în al noulea cer.

Pe ritmuri senzuale, dar şi house, fetele nu s-au lăsat prea mult rugate şi au început să renunţe la accesoriile vestimantare. Show-ul a fost deschis de Kitty, dar cele mai multe strigăte de admiraţie le-a primit Natasha. Într-un cor de strigăte sălbatice masculine, fetele au trecut la săruturi pătimaşe şi mişcări senzuale care au trimis departe gândurile celor prezenţi.

„Ce poţi să mai zici, când vezi asemenea bucăţi pe metru pătrat?  Nu zici nimic, doar bulbuci ochii şi speri să nu pleci singur acasă“, spune râzând, Mircea, un tânăr de 24 de ani.

Nebunie totală

Showul a ţinut aproape 2 ore şi s-a desfăşurat pe parcursul a 4 reprize, timp suficient ca bărbaţii să plece din club cu zâmbetul pe chip, spre supărarea prietenelor care au ales să îi însoţească aseară.

„Marfă, nene...de calitate! Fetele ştiu meserie, nu glumă. Să dea Domnu’ la cât mai multe petreceri de genul ăsta. Sigur o să mai mă vedeţi“, declară, extaziat, un tânăr care a dorit să-şi păstreze anonimatul, de frica prietenei.

Totuşi, reprezentantele sexului frumos au avut şi ele parte de distracţie, pentru că organizatorii l-au aruncat  în scenă şi pe Dan, singurul stripper prezent la eveniment. Într-un cor de ţipete de admiraţie, Dan a avut o apariţie sofisticată: capă neagră din piele, bocanci şi torţe. Evoluţia sa a stârnit imediat pasiuni, iar unele fete, mai curajoase, au acceptat să-i fie asistente.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost, evident, show-ul lesbi prezentat de Kitty şi Natasha, îmbrăcate în asistente medicale. În acel moment, adrenalina masculină a căpătat dimensiuni maxime. După ce fetele au încheiat show-ul, cei mai mulţi tineri au continuat petrecerea în club, până spre orele dimineţii.

Era şi normal, la câtă energie au acumulat din partea extravagantelor de la Budoar.




Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite