Slobozia: „Faci sport, te premiem!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ialomițenii care sunt „prinși“ de reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret că fac Sport(DJST), indiferent de vârstă sau disciplină practicată, sunt premiați cu echipament sportiv performant.

Debutul acestui proiect s-a produs aseară, când au fost premiate două echipe de „old-boys“, care practicau volei într-o sală de sport. „Ne strângem aici să jucăm volei, în fiecare luni. Eu practic volei din anii liceului, este o mare pasiune a mea și mă bucur că am reușit să racolăm și câțiva tineri. Premiile date de cei de la Sport sunt o mare surpriză pentru noi….nu ne așteptam“, declară Dan Urloiu (48 ani).

Reprezentanții Direcției de Sport au împărțit două seturi de tricouri de joc și o minge veritabilă de volei. „De-acum încolo, pe cine vedem că face sport, vom  merge la ei și îi vom premia cu echipamente sportive“, spune Laurențiu Ghiauru, coordonatorul proiectului. De asemenea, directorul DJTS, Marin Cruțu, ne-a declarat că astfel de acțiuni vor fi organizate și în mediul rural, acolo unde mișcarea și sportul în general sunt practicate cu mult entuziasm.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite