Slobozia: Expoziţie de desene cu tematică antidrog, la Ţăndărei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceul Teoretic Paul Georgescu din Ţăndărei a fost astăzi gazda unui eveniment menit să marcheze „Săptămâna antidrog“, campanie derulată de Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ialomiţa, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică şi Serviciul de Probaţiune. Campania propune alternative sănătoase pentru petrecerea timpului liber.

Elevii unităţii de învăţământ din localitate şi-au etalat talentul artistic în faţa autorităţilor venite să promoveze un stil de viaţă sănătos. „Cele mai bune lucrări de desen şi origami au fost premiate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică cu mape, suporturi de birou sau CD. De asemenea, a fost şi un cerc de lectură şi au fost distribuite materiale informative cu privire la riscurile consumului de alcool, tutun şi droguri“, spune Oana Moise, inspector de specialitate în cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.

Campania va continua cu o serie de evenimente publice menite să transmita un mesaj pozitiv, fundamentat pe implicare, dezvoltarea de abilități, consolidarea factorilor de protecție împotriva consumului de droguri și oferirea de alternative de viață sănătoasă la consumul de droguri. În calendarul activităților care marchează „Săptămâna Antidrog“, sunt prevăzute proiecții de filme, piese de teatru, concursuri de interpretare muzicală, dar și un marș antidrog.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite