Slobozia: Executorii scot la vânzare bunurile formației Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din acuza datoriilor de aproape un milion de euro către bugetul de stat, Administrația Finanțelor Publice Ialomița a pus sechestru pe bunurile clubului, pe care le va scoate la licitație în data de 11 mai.Cu toate că a strâns sume colosale din meciurile jucate în cupele europene, fosta campioană a României se zbate, acum, în mocirla falimentului.

Retrogradată în proporție de 99% în liga secundă, Unirea Urziceni se află în pragul desființării, o situație paradoxală dacă ne gândim că în urmă cu două sezoane „Chelsea de Bărăgan“ câștiga 18 milioane de euro de la UEFA, pentru parcursul excelent din Liga Campionilor.

Tabela de marcaj se află pe lista bunurilor scose la licitaţie

image

Pentru a recupera datoriile către stat, în valoare de aproximativ un milion de euro, Direcția Generală a Finanțelor Publice Ialomița (DGFP) scoate la licitație, în data de 11 mai, mai multe bunuri mobile ce aparțin clubului de fotbal.

Sistemul audio-video va fi, de asemenea, scos la vânzare

image

„Clubului Unirea Urziceni i s-a pus sechestru pe bunuri, iar acestea vor fi vândute într-o licitație publică. Cei care sunt interesați de unul sau mai multe produse trebuie să depună un dosar de partcipare, cu o zi înainte de licitație, și să achite 10% din prețul de pornire al produsului pe care vrea să-l achiziționeze. Ne-am dori să vindem toate produsele într-o singură zi și să nu mai organizm altă licitație, pentru că valoarea bunurilor ar scădea“, spune Adrian Cîrlan, executor fiscal DGFP Ialomița.

Camerele de supraveghere de pe stadion ar putea ajunge la alt proprietar

image

Printre obiectele ce vor fi scoase la vânzare, se numără porțile terenului, tabela de marcaj electronică, sistemul de supraveghere video sau tabela arbitrului de rezervă.

Turnicheţii de acces vor fi şi ei scoaşi la licitaţie

image

Dacă aceste bunuri vor fi achiziționate la licitația din 11 mai, există riscul ca Unirea Urziceni să nu poată disputa ultimele meciuri din campionat pe teren propriu, din cauza că nu vor mai avea porți, tabelă de marcaj sau turnicheți.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ Slobozia de astăzi !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite