EXCLUSIV Moarte misterioasă în Penitenciarul Slobozia: Condamnat pentru incest, a murit cu cinci zile înainte de a fi eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița
Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ialomița

Un bărbat de 34 de ani, încarcerat pentru incest la Penitenciarul din Slobozia, şi-a pierdut viaţa în urmă cu două ore. Mai mult, la sfârşitul acestei săptămâni acesta ar fi trebuit să îşi ispăşească pedeapsa şi să fie eliberat.

UPDATE ora 12.45: Victor Stanciu mai avea de ispășit patru luni din pedeapsa de doi ani, primită la mijlocul anului 2009. Cu doar câteva ore înainte să își dea duhul, Victor primise o veste pe care o aștepta cu sufletul la gură. Magistrații Tribunalului Ialomița luaseră în ziua respectivă decizia ca, la finele acestei săptămâni, deținutul să fie eliberat pentru bună purtare. Încarcerat în data de 3 iunie 2009, Victor Stanciu nu a mai apucat ziua eliberării.

UPDATE ora 11:40: În vara anului 2009, Victor Stanciu a fost încarcerat, fiind acuzat de incest, după ce și-a violat propria mamă. Victor Stanciu avea de ispășit o pedeapsă de doi ani de detenție. Colegii de celulă spun că Stanciu se ferea să recunoască motivul pentru care fusese încarcerat. „Când îl întrebam de ce a fost adus la puşcărie, niciodată nu zicea că pentru incest. Ne minţea că a furat şi d-aia a ajuns aici“, mărturiseşte Alexandru Orezeanu (54 de ani), unul dintre cei 27 de colegi de celulă ai lui Victor Stanciu.

Colegii de celula arata locul unde detinutul a murit

UPDATE ora 10:00 - Deținutul care a decedat aseară se numește Victor Stanciu. Familia acestuia, din Teleorman, a fost înștiințată și este așteptată mâine, la Slobozia, pentru a ridica trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 34 de ani. Tot mâine, cel mai probabil, la primele ore ale zilei, medicii legiști vor efectua și autopsia.

UPDATE ora 07:30- Corpul bărbatului a fost transportat aseară, la ora 22:00, la Serviciul de Medicină Legală Slobozia. Medicii legiști vor efectua autopsia în această dimineață. Reprezentanții Penitenciarului Slobozia speră ca rezultatele autopsiei să elucideze misterul care stă la baza morții bărbatului.

Bărbatul de 34 de ani era pe holul penitenciarului şi se pregătea să intre în celulă. La un moment dat, i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit . Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziţi ai celorlalţi deţinuţi care se aflau în preajma bărbatului. Nimeni nu ştie motivul care a condus la decesul deţinutului. În rapoartele medicale din Pentitenciar, se arată că acesta era perfect sănătos.
 
„Din rapoartele noastre reiese, că bărbatul nu a avut probleme de sănătate. Expertiza  medico-legală va desluşi misterul morţii acestei persoane private de libertate“, a declarat Aurelian Ovreiu, director adjunct al Penitenciarului Slobozia. Deţinutul era din judeţul Călăraşi, iar vineri ar fi trebuit să fie eliberat din penitenciar. El a fost condamnat la închisoare pentru incest.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Procurorii acuză angajaţii Penitenciarului Galaţi că au încercat să influenţeze martorii în cazul uciderii unui deţinut de către gardieni

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite