Slobozia: Eroi în filmele difuzate la cinema

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de trei zile, la Slobozia a fost instalată o caravană unde au fost difuzate filme în format 7D. Neobişnuita invenţie a avut priză la public

Cinematograful 7D i-a cucerit pe iubitorii de film din Slobozia. Efectele speciale inedite au creat suspans printre toţi cei care au venit să urmărească producţiile care au rulat. Practic, oamenii care au ales să vină la film au fost eroi în imaginile proiectate pe ecran. Tehnica cinematografului 7D este una inedită. Pentru a putea viziona imaginile proiectate pe ecran, spectatorii trebuie să îşi pună la ochi ochelari speciali.

Mai mult, atmosfera din film se transpune în sală. Cu ajutorul unui computer, efectele speciale din film sunt simţite din plin de către public. „Acest nou mod de a face cinematografie implică publicul direct în acţiunea filmului. Spectatorul nu doar vede nişte imagini, ci le trăieşte din plin. Simte vântul, ploaia şi chiar mirosurile“, a declarat Narcis Nichita, responsabil cu difuzarea filmelor în format 7D.

Cele mai multe dintre filmele difuzate la cinematograful 7D venit la Slobozia s-au înscris în genul horror. Proiecţia lor a durat şapte minute, iar intrarea a costat 20 de lei.

„M-am speriat teribil“

Inedita invenţie a ruşit să îi facă pe spectatorii să tremure de spaimă în scaune. Adolescentul Adrian Mihăilă (15 ani) a fost alături de prietenii săi să urmărească filmele difuzate la cinematograful 7D. În momentul în care proiecţiile s-au terminat, tânărul abia dacă s-a mai putut ridica de pe scaun de spaimă. A văzut un film de groază despre o casă bântuită de fantome şi a simţit pe pielea lui furia spiritelor.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite