Slobozia: Elevii de clasa a XII-a şi-au luat la revedere de la şcoală / FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru elevii claselor a XII-a clopoţelul a sunat astăzi pentru ultima dată. Emoţionaţi, liceenii au îmbrăcat uniformele şi au venit la şcoala să îşi ia rămas bun de colegi şi dascăli.

Aceştia au luat vacanţă ceva mai devreme decât colegii lor pentru a putea pregăti mai bine materiile de la bacalaureat. Cu lacrimi în ochi, elevii Liceului de Artă Ionel Perlea din Slobozia s-au despărţit cu greu de profesorii şi de colegii lor.

În acordurile imnului Gaudeamus, interpretat chiar de către corul „Voces“ al unităţii de învăţământ, proaspeţii absolvenţi au păşit emoţionaţi în curtea şcolii.

Elevii clasei a XII-a B

image

„ Vă dorim să aveţi parte de mult succes pe viitor şi să obţineţi note foarte bune la examenele care vă aşteaptă“, le-a trasmis profesorul Dumitru Ciuboată, directorul Liceului de Artă din Slobozia, absolvenţilor.

Ultimul careu


Emoţionaţi, elevii au fost strânşi, alături de profesorii diriginţi, în ultimul careu. Cei cu rezultate foarte bune la învăţătură, în acest an şcolar, au primit diplome şi premii.

Liceenii au luat parte la ultimul careu

image

„Este foarte emoţionant, nici nu îmi vine să cred că s-a terminat şcoala. Aceşti patru ani au trecut foarte repede“, a spus Ela Stoica, elevă în fosta clasă a XII-a B.

Absolvenţii de liceu au fost foarte emoţionaţi

image

La fel de emoţionată a fost şi Claudia Zaina. Tânăra se gândeşte acum doar la examenul de bacalaureat, care se apropie cu paşi repezi.
„Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile. Mai avem puţin de învăţat, sperăm să trecem cu bine de acest examen“, a spus proaspăta absolventă.



Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite