Slobozia: Elevii Școlii „Sfântul Andrei“ au cântat colinde și și-au expus lucrările plastice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au recitat colinde specifice Naşterii Domnului
Copiii au recitat colinde specifice Naşterii Domnului

Peste 70 de copii de la Şcoala numărul 2 din Slobozia au cântat colinde şi au expus mai multe desene în holul Centrului Cultural Ionel Perlea.

Clasele a III-a A şi a III-a B de la Şcoala Sfântul Andrei din Slobozia au pregătit un recital excepţional, de colinde, pe care l-au prezentat publicului la Centru Ionel Perlea. Micuţii au mai expus şi o sumedenie de desene ce înfățișează anotimpul iernii sau  Naşterea Domnului.
Ora de recapitulare neconvenţională s-a desfăşurat la iniţiativa profesoarei de religie Julieta Radu, o obişnuită a acestor acţiuni. „Este păcat să treacă sărbătorile pe lângă noi fără a simţi spiritul Crăciunului. Am cântat cu elevii 50 de minute şi mă bucur că publicul a fost interesat de colindele noastre. Mai mult, în hol sunt expuse nişte picturi tematice superbe, pentru care copilaşii au pus foarte mult suflet“, spune Julieta Radu.
La spectacolul de colinde din holul Centrului Cultural a participat şi un trimis al Prea Sfinţiei Sale Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, care a apreciat străduinţa elevilor şi a trasnsmis un mesaj călduros din partea Episcopiei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite