Slobozia: Eleonora Filipoiu - O steluţă pe portativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa este pasionată de muzică. A participat la nenumărate concursuri şi festivaluri de creaţie şi interpretare muzicală unde a reuşit să câştige foarte multe premii.

Eleonora a început să cânte de când avea doar câţiva anişori. Părinţii şi-au dat seama că fetiţa are talent şi au încurajat-o. În fiecare zi, micuţa interpretează zeci de melodii.

Le cântă colegilor la şcoală, doamnei învăţătoare şi chiar păpuşilor, cu care se joacă după ce îşi termină lecţiile.
„Muzica este viaţa mea şi tocmai de aceea mie îmi place foarte mult să cânt. Parcă timpul trece mai repede şi la teme şi la joacă, dacă fredonez versurile vreunei melodii“ spune Eleonora.

A luat lecţii de dans


Evident, ca orice artist care ţine la imaginea sa, fetiţa a învăţat să şi danseze. A mers la cursurile de dans modern organizate la Palatul Copiilor din Slobozia. După ce a deprins toate tainele mişcărilor scenice, ea a renunţat la lecţii. Acum se antrenează acasă cu părinţii săi.

„Este foarte important ca un artist să ştie cum să se mişte atunci când este pe scenă. Am fost şi eu la dansuri, dar acum repet acasă ceea ce am învăţat acolo. Paşii sunt foarte uşor şi mă ajută mami şi tati“, adaugă micuţa artistă.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ Slobozia !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite