Slobozia: Elena Udrea, patroană de butic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiza ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului trăieşte la Slobozia şi are un non-stop de cartier

„La un control din partea Sanepidului, inspectorul a crezut că fac mişto de el şi chiar vroia să mă amendeze“, spune amuzată patroana buticului.

Elena noastră este tot blondă şi are 40 de ani, cu 3 mai mult decât celebra şi influenta sa tiză. Spune că lumea descoperă cu surprindere că şi la Slobozia există o Elena Udrea şi au tendinţa să creadă că este o glumă. Spre deosebire de Ministrul Udrea, care învârte miliarde de euro, Elena Udrea de Slobozia are un „non-stop“ de care se ocupă singură.

Elena s-a născut pe malul Ialomiţei, la Perieţi, şi a absolvit Liceul Agroindustrial  din Târgu-Jiu. Localitatea ei de suflet este însă Slobozia.

„Aici mi-am întemeiat o familie, mi-am luat o casă şi mi-am deschis o afacere. Nicăieri nu îmi este mai bine ca în oraşul meu micuţ“, spune împlinită femeia. Tiza din Slobozia recunoaşte că deseori i-a folosit coincidenţa de nume cu blonda şi controversata politiciană.

„Datorită numelui pe care îl port, am avut numeroase avantaje, dar la început am fost privită şi cu ochi critici. Îmi amintesc că la un control din partea Sanepidului, inspectorul a crezut că fac mişto de el şi chiar vroia să mă amendeze. Acum, lumea mă ştie şi nu mai am probleme de acest gen“, spune Elena Udrea de Slobozia.

Ar fi vrut să se facă poliţistă

De câţiva ani şi-a pornit propria afacere, pentru care munceşte zi şi noapte. „Trebuia să fac ceva pentru a nu mai depinde de alţii, aşa că mi-am deschis un magazin de cartier, cu program non-stop“, spune Elena. Pe fiica sa, Elena Udrea pe care a îndemnat-o să se facă poliţist, dar aceasta nu vrea nici în ruptul capului să urmeze meseria la care a visat mama ei.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite