Slobozia: Dumitru Bucşaru, cel mai bogat ialomițean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dumitru Bucşaru are o avere de 22 de milioane de euro, potrivit topului „Forbes 500 miliardari“, ediția 2010, care a fost lansat astăzi.

UPDATE: ora 16:00: Activ în fotbal şi în imobiliare, Dumitru Bucşaru a reuşit să vândă în ultimul an peste 150 din cele 356 de locuinţe finalizate de firma Green City, în cadrul ansamblului din comuna 1 Decembrie, de la sud de Bucureşti. Deşi mai are case disponibile, finanţatorul echipei de fotbal Unirea Urziceni, a demarat deja lucrările la alte 200 de case din care speră să mai obţină un nou profit. Pentru a face rost de alţi bani, Bucşaru a încheiat anul acesta şi un contract de factoring cu UniCredit Tiriac Bank pentru o creanţă de cel puţin un milion de euro, reprezentând sumele cuvenite din drepturile de televizare ale meciurilor disputate de echipă în cadrul Campionatului Naţional de Fotbal, Liga 1.

Agronom de meserie, împătimit de munca câmpului, Ştefan Poienaru pare să-şi fi descoperit adevărata vocaţie în creşterea ovinelor şi a caprinelor. Aşa cum îi place să spună, vrea să reînvie o veche tradiţie a locului, iar Feteştiul să fie cunoscut nu doar ca un nod de cale ferată în drumul spre mare, ci drept un important punct agricol pe harta ţării. Vorbeşte cu pasiune despre animalele pe care le deţine, oile sunt înregistrate chiar în Fondul Naţional Genetic din rasele Merinos şi Carabas.

Dumitru Bucşaru
49 de ani
20-22 de milioane euro
Locul 248
Imobiliare, fotbal, construcţii

Ştefan Poienaru
15-16 milioane de euro
64 de ani
Locul 319
Agricultură, zootehnie, industrie alimentară

Adevărul Holding a lansat astăzi topul „Forbes 500 miliardari“, ediția 2010, cu clasamentul celor mai bogați români. Ziarul „Adevărul de Seară“ este primul cotidian care prezintă astăzi catalogul „Forbes“. Pe lângă faptul că a realizat clasamentul celor 500 de miliardari români, catalogul este singurul din România care prezintă în exclusivitate topul „Cei mai bogaţi oameni din lume“. Cel mai bogat român este, și în acest an, magnatul Dinu Patriciu.

Ialomița are doi miliardari în top

Județul Ialomița are doi reprezentanți în elita oamenilor de afaceri din România, a căror avere cumulează 38 de milioane de euro. Aceștia sunt ocupate în ordine de Dumitru Bucşaru (locul 248 în topul național) și Ştefan Poienaru (locul 319 în topul național). În pagina 3 găsiți mai multe amănunte despre acești cei mai bogați ialomițeni, în materialele realizate de colegii de la revista Forbes. De mâine, în edițiile „Adevărul de Seară“ Slobozia veți citi poveștile lor.

Pe piață, de mâine

Ediţia 2010 a topului Forbes 500 miliardari din România va fi găsită pe piaţă de mâine. Forbes este etalonul mondial în alcătuirea clasamentelor oamenilor de afaceri şi managerilor de succes de pretutindeni.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite